עוגה טעימה במיוחד לט"ו בשבט – חג שמח

עדי נוימן רוטברג

0 96

זו העוגה שאני הכי הכי אוהבת, ותמיד מבקשת אותה ליום ההולדת שלי שמתקיים בטו בשבט.
קבלו את העוגה של אמא שלי, בריאה קצת יותר. מלאה פרות יבשים ואגוזים ומעט מאוד קמח, ולכן אפשר בקלות לוותר עלין לטובת הנמנעים מגלוטן, ולהשתמש בקמח שקדים או קמח אורז מלא.

 

מה בפנים?

200 גרם תערובת אגוזים טבעיים ( אני אוהבת להשתמש באגוזי מלך ולוז)
100 גרם חמוציות
200 גרם תערובת פרות יבשים כמו צימוקים, תאנים קצוצות, שזיפים.
5 כפות קמח כוסמין
5 כפות סוכר קוקוס
2 כפות מיץ לימון

2 ביצים

 

אופן ההכנה

לערבב לעיסה אחידה ולתנור שחומם מראש ל 180 ל 45 דק, עד שהעוגה משחימה לה.

ט"ו בשבט שמח:)

 

למתכון נוסף נהדר לט"ו בשבט לחצו>>

מוס שוקולד טבעוני וללא טיפת סוכר

 

 

 

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.