חנוכה בפתח – לביבות קינואה ודוחן

 מאת: הנטורופתית עדי נוימן רוטברג, הבית הבריא של עדי

מה בפנים?

2/1 כוס קינואה 

2/1 כוס דוחן 

2 בצלים קצוצים דק ומטוגנים במעט שמן זית 

1 שן שום כתושה 

4 כפות שקדים טחונים 

4 כפות טחינה גולמית 

2 כפות רוטב סויה 

מה עושים? 

מבשלים קינואה ודוחן 15 דק בהרבה מים רותחים )כמו פסטה( ומסננים. 

מערבבים עם שאר החומרים, יוצרים קציצות , שמים בתבנית ואופים ב 200 מעלות כ 20 דקות

 

למתכונים נוספים של עדי – כולל עוגיות נימוחות וטעימות ליד התה או הקפה לחצו>> המטבח הבריא של עדי 

 

 

 

 

אהבתם? שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

יש לכם מה להגיד? זה המקום