מאת: הנטורופתית עדי נוימן רוטברג, הבית הבריא של עדי
מה בפנים?
2/1 כוס קינואה
2/1 כוס דוחן
2 בצלים קצוצים דק ומטוגנים במעט שמן זית
1 שן שום כתושה
4 כפות שקדים טחונים
4 כפות טחינה גולמית
2 כפות רוטב סויה
מה עושים?
מבשלים קינואה ודוחן 15 דק בהרבה מים רותחים )כמו פסטה( ומסננים.
מערבבים עם שאר החומרים, יוצרים קציצות , שמים בתבנית ואופים ב 200 מעלות כ 20 דקות
למתכונים נוספים של עדי – כולל עוגיות נימוחות וטעימות ליד התה או הקפה לחצו>> המטבח הבריא של עדי