מה אתם מכינים לארוחת החג? קבלו מתכון מנצח וקל להכנה

 

בין אם אתם מארחים או מתארחים – המאכל הזה יקשט את שולחן החג ויגרם גם למי ששבע מהגפילטפיש ומהמנות הראשונות – ללקק את האצבעות

מומלץ להכין כמות כפולה – כי רוב המשתתפים, יבקשו תוספת

 

בחרו ב4-5 כרעיים של בשר איכותי

השחימו את חלקי העוף היטב במעט שמן זית

הוסיפו  בצל ושום, מלח ופלפל ושתי כוסות של יין אדום כשר לפסח

טסלו עם תימין ועלי דפנה

הביאו לרתיחה ובשלו על אש קטנה כשעה נוספת

אחרי חצי שעה, הוסיפו פרוסות גזר ופטריות

 

לפני ההגשה פזרו פטרוזיליה קצוצה טריה

חג שמח

 

רוצים מתכונים נוספים לחג? לחצו על הלינק>> הבית הבריא של עדי

 

תזונה בריאה לאמהות לתאומים

 

אהבתם? שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

יש לכם מה להגיד? זה המקום

לא רשומים?

רוצים לקרוא את הכתבה?
זה רק להורים לתאומים ושלישיות (:

הירשמו (זה ללא עלות!! ) כדי ליהנות מעוד המון כתבות, טיפים ומידע חשוב=
החל משלב ההריון, הלידה, תינוקות , פעוטות וילדים גדולים.
וגם – מתכונים, מבצעים, מלאאאא מוצרים, מה הורים לתאומים מספרים…ועוד.