מה עוד אפשר לבקש? שיהיו קלים להכנה
מה בפנים?
1/2 כוס טחינה גולמית מלאה
1/2 כוס חמאת שקדים
1/4 כוס חמאת אגוזי לוז (אפשר לשים יותר ואז להפחית מהטחינה)
1/2 כוס מייפל טבעי
1/3 כוס אבקת קקאו
כפית חומץ תפוחים
כפית אבקת אפיה
1/3 כוס שוקולד ציפס (לא חובה אבל מוסיף)
מה עושים?
מערבבים בבלנדר את כל המרכיבים חוץ מהשוקולד ציפס.
שמים בתבניות קטנות של מאפינס, ואופים כרבע שעה על 180 מעלות.
מוצאים מהתנור ומתאפקים עוד קצת שיצטנן, אנחנו לא מצליחים להתאפק 🙂
בתאבון
למתכונים נוספים של עדי – כולל עוגיות נימוחות וטעימות ליד התה או הקפה לחצו>> המטבח הבריא של עדי