מתכון לסופגניות אפויות וטעימות – להכנה עם התאומים וכל הילדים

אוהבים סופגניות אבל נמנעים מגלוטן?
הנה מתכון לסופגניות אפויות במיוחד בשבילכם מקמחים בעלי ערך תזונתי גבוה וללא גלוטן, הנמצאים במרבית תערובות הלחמים והקמחים בשוק 
 

 

Inline image 1

הסופגניות עשויות בעיקר מעמילן שהוא סוג של סוכר למשל: קמח תפוחי אדמה, קמח טפיוקה וכו’.

 

 

מה בפנים?
2 כוסות קמח כוסמת ירוקה
2 כוס קמח אורז מלא
1.5 כפות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2/3 כוס סוכר קוקוס
2 כוסות חלב שקדים או חלב סויה
1 כפית תמצית וניל אמיתי
1/2 כוס שמן קוקוס

 

 

אופן ההכנה

מכניסים לקערה את כל הרכיבים ולערבב לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבניות של מאפינס, מומלץ למלא עד 3/4 מגובה השקעים או קורצים עיגולים ומניחים על נייר אפייה.
אופים בתנור למשך 20 דקות. לכבות את התנור ולהשאיר בתוך תבנית האפיה למשך 10 דקות נוספות.
אם אתם רוצים לטגן ברוח החג ממליצה לטגן בשמן קוקוס שנקודת העישון שלא גבוהה והוא לא נשרף בקלות.🙂

אם אתם מצליחים להתאפק, חכו שיצטנן ואז מלאו בריבת תותים או בקרם תמרים.

 

הכנת קרם תמרים
3 תמרים
1/2 כוס קרם קוקוס
2 כפות שמן קוקוס
1 כפית וניל טבעי
לטחון הכל במעבד מזון.

חג שמייח לכולם:)

רוצים גם מתכון ללביבות טעימות במיוחד? לחצו>> לביבות לחנוכה

אהבתם? שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

יש לכם מה להגיד? זה המקום

לא רשומים?

רוצים לקרוא את הכתבה?
זה רק להורים לתאומים ושלישיות (:

הירשמו (זה ללא עלות!! ) כדי ליהנות מעוד המון כתבות, טיפים ומידע חשוב=
החל משלב ההריון, הלידה, תינוקות , פעוטות וילדים גדולים.
וגם – מתכונים, מבצעים, מלאאאא מוצרים, מה הורים לתאומים מספרים…ועוד.