עוגה טעימה במיוחד לט”ו בשבט – חג שמח

זו העוגה שאני הכי הכי אוהבת, ותמיד מבקשת אותה ליום ההולדת שלי שמתקיים בטו בשבט.
קבלו את העוגה של אמא שלי, בריאה קצת יותר. מלאה פרות יבשים ואגוזים ומעט מאוד קמח, ולכן אפשר בקלות לוותר עלין לטובת הנמנעים מגלוטן, ולהשתמש בקמח שקדים או קמח אורז מלא.

 

מה בפנים?

200 גרם תערובת אגוזים טבעיים ( אני אוהבת להשתמש באגוזי מלך ולוז)
100 גרם חמוציות
200 גרם תערובת פרות יבשים כמו צימוקים, תאנים קצוצות, שזיפים.
5 כפות קמח כוסמין
5 כפות סוכר קוקוס
2 כפות מיץ לימון

2 ביצים

 

אופן ההכנה

לערבב לעיסה אחידה ולתנור שחומם מראש ל 180 ל 45 דק, עד שהעוגה משחימה לה.

ט”ו בשבט שמח:)

 

למתכון נוסף נהדר לט”ו בשבט לחצו>>

מוס שוקולד טבעוני וללא טיפת סוכר

 

 

 

 

אהבתם? שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

יש לכם מה להגיד? זה המקום

לא רשומים?

רוצים לקרוא את הכתבה?
זה רק להורים לתאומים ושלישיות (:

הירשמו (זה ללא עלות!! ) כדי ליהנות מעוד המון כתבות, טיפים ומידע חשוב=
החל משלב ההריון, הלידה, תינוקות , פעוטות וילדים גדולים.
וגם – מתכונים, מבצעים, מלאאאא מוצרים, מה הורים לתאומים מספרים…ועוד.