בין אם אתם מארחים או מתארחים – המאכל הזה יקשט את שולחן החג ויגרם גם למי ששבע מהגפילטפיש ומהמנות הראשונות – ללקק את האצבעות
מומלץ להכין כמות כפולה – כי רוב המשתתפים, יבקשו תוספת..
בחרו ב4-5 כרעיים של בשר איכותי
השחימו את חלקי העוף היטב במעט שמן זית
הוסיפו בצל ושום, מלח ופלפל ושתי כוסות של יין אדום כשר לפסח
טסלו עם תימין ועלי דפנה
הביאו לרתיחה ובשלו על אש קטנה כשעה נוספת
אחרי חצי שעה, הוסיפו פרוסות גזר ופטריות
לפני ההגשה פזרו פטרוזיליה קצוצה טריה
חג שמח
רוצים מתכונים נוספים לחג? לחצו על הלינק>> הבית הבריא של עדי