קרמבל תפוחים לחגים

דודה סילביה הייתה אופה את העוגות הכי טובות בעולם. היא הייתה רוקחת, וכילדה נהנתי בעיקר לשבת ולהסתכל על התנועות האלגנטיות שלה בזמן שבישלה.
המתכון הזה היה חביב עלי במיוחד, ואני משתפת אותו אתכם היום לאחר שקצת שיניתי.. ושילבתי אלמנטים בריאים.
תעשו למארחים שלכם טובה ותביאו השנה קרמבל תפוחים ושקדים טעים ובריא.
קרמבל תפוחים של סילביה
 
מה בפנים?
6 תפוחי עץ ירוקים מזן סמית  קלופים חתוכים לקוביות קטנות.
תערובת פירורים:
1 כוס שיבולת שועל גסה
1.2 כוס קמח שקדים
3 כפות סוכר קוקוס
מעט קינמון
50 ג’ חמאת קוקוס מומסת
חופן  פלחי שקדים
אופן ההכנה
את התפוחים מפזרים בצורה אחידה בתבנית של פאי משומנת, מעליה מפזרים באופן אחיד את התערובת (התערובת פרורית)   מעל מפזרים פלחי שקדים לקישוט.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות עד שישחים
בתאבון וחג שמח
עדי

אהבתם? שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

יש לכם מה להגיד? זה המקום

לא רשומים?

רוצים לקרוא את הכתבה?
זה רק להורים לתאומים ושלישיות (:

הירשמו (זה ללא עלות!! ) כדי ליהנות מעוד המון כתבות, טיפים ומידע חשוב=
החל משלב ההריון, הלידה, תינוקות , פעוטות וילדים גדולים.
וגם – מתכונים, מבצעים, מלאאאא מוצרים, מה הורים לתאומים מספרים…ועוד.