קדירת גריסים לחורף חם ונעים

 

הקדירה הזו מככבת אצלנו כל שבוע, ברגע שמזג האוויר מתחיל להתקרר.

היא טעימה, מנחמת וקלה להכנה, לא תאמינו כמה. 

הגריסים הם הדגן בעל אינדקס הליקויים הנמוך ביותר, ולכן גורם לתחושת שובע ממושכת, ועוזר לשמור על רמות סוכר מאוזנות ועל המשקל. השילוב של הקטניות מזין את גופנו בחלבון מלא. תוספיו סלט  גדול , ויש לכם ארוחה מלאה.
מה בפנים?
1/2 עד קילו חבילה של גריסים
כוס שעועית לבנה/אדומה שבושלה או מאש/עדשים שחורות
בצל גדול קצוץ
חבילת פטריות (אפשרי)
100 גרם גפרורי שקדים גרם
1/4 כוס סויה
1/2 כוס שמן זית מכבישה קרה
2 כוסות מים
מה עושים?
 מערבבים את כל הרכיבים יחד, ומכניסים לתנור לשעה  – טמפרטורה 180 מעלות
*את הגריסים אפשר להחליף עם אורז, כוסת או קינואה

למתכונים נוספים – הציצו בפינת המטבח הבריא של עדי

אהבתם? שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

יש לכם מה להגיד? זה המקום

לא רשומים?

רוצים לקרוא את הכתבה?
זה רק להורים לתאומים ושלישיות (:

הירשמו (זה ללא עלות!! ) כדי ליהנות מעוד המון כתבות, טיפים ומידע חשוב=
החל משלב ההריון, הלידה, תינוקות , פעוטות וילדים גדולים.
וגם – מתכונים, מבצעים, מלאאאא מוצרים, מה הורים לתאומים מספרים…ועוד.