למה לא להכין לביבה בריאה וטעימה?

אין כמו מסורת.
גם אני בחנוכה אוכלת אצל אמא שלי לביבות תפוחי אדמה מטוגנות. הטעם וזכרונות של בית זה בריאות.
 ביתר ימי החג כשאני מארחת ומתארחת, אני מכינה לי לביבות  אפויות ומאוד טעימות.
להלן נתכון לאחת החביבות עלי:)
מה בפנים?
1 כוס קינואה מבושלת
2 בצלים קצוצים דק
1 שן שום
4 כפות שקדים טחונים
4 כפות טחינה גולמית
2 כפות רוטב סויה
מה עושים?
מבשלים קינואה כ 10 דק עד שמתרככת, בינתיים מטגנים את הבצל בשמן זית.
מערבבים עם שאר החומרים, יוצרים לביבות ואופים בתנור שחומם מראש כ 20 דק’ על 200 מעלות.
האורחים יאהבו, מבטיחה:)

חג שמח

 

למתכונים נוספים של עדי לחצו>> הבית הבריא של עדי

 

אהבתם? שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

יש לכם מה להגיד? זה המקום

לא רשומים?

רוצים לקרוא את הכתבה?
זה רק להורים לתאומים ושלישיות (:

הירשמו (זה ללא עלות!! ) כדי ליהנות מעוד המון כתבות, טיפים ומידע חשוב=
החל משלב ההריון, הלידה, תינוקות , פעוטות וילדים גדולים.
וגם – מתכונים, מבצעים, מלאאאא מוצרים, מה הורים לתאומים מספרים…ועוד.