פשטידת גבינה ובצלים טבעונית

 

בחרתי הפעם להכין פשטידת גבינה ובצלים טבעונית, כי לפעמים הדודה ההיא ששומרת מגיעה לביקור:) .

פשטידה דלת שומן, עשירה מאוד בחלבון ובסידן, וטעימה ממש. אני אוהבת להגיש אותה במנות אישיות כארוחת ערב לילדים. אפשר לשחק עם המילוי שלה.

לילדים שלי אני מכינה אותה גם עם תירס או בטטה צלויה במקום פטריות. לא לוותר על הבצל הוא סופר חשוב לטעם.

 

 

 

 

אהבתם? שתפו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

יש לכם מה להגיד? זה המקום